voeni zlostorstva hag

Регион

Хашки осуденик за воените злосторства: Се каам за убиствата, силувањата, протерувањето…

А1он
Хашки осуденик за воени злосторства и поранешен министер за одбрана Бруно Стојиќ им се извини на сите жртви и нивните семејства за тоа што го