velosipedist

Македонија

Почина велосипедистот кој беше прегазен на Партизанска во Карпош 4

Кристијан Ландов
Почина 74-годишниот велосипедист од Скопје, кој пред четири дена беше прегазен на булеварот Партизански одреди, наспроти трговскиот центар Антико во Карпош 4. Според информации на