turci

Македонија

Ќахил: Рамковниот ги направи Турците граѓани од трет ред

А1он
Охридскиот рамковен договор нема сериозни механизми за развој на демократијата и не успеа да воспостави природен функционален систем во државата во однос на помалку бројните