tribina

Македонија

Трибина „Значењето на авторството и иноваторството во насока на поттикнување на економскиот развој“

А1он
На Правниот факултет „Јустинијан Први“ – Скопје, денеска во организација на Здружението на граѓани „Еснафи“ ќе се одржи трибина „Значењето на авторството и иноваторството во насока
Македонија

(ВИДЕО) Биљали: Кај водачите недостасува позитивна енергија за ЕУ и НАТО

А1он
„Младинскиот  совет“ и ФОН, во Струмица,  организираа трибина на тема „Можеме ли во ЕУ и НАТО?“ Многу години потрошивме, на ова, вели еден од учесниците,
Македонија

Трибина: Aктуелните состојби и перспективи на РМ – можеме ли во ЕУ и НАТО ?

А1он
ФОН Универзитет во соработка со „Младински Совет“  на  општина Струмица, организира трибина на тема „ Aктуелните состојби и перспективи на Република Македонија – можеме ли