toksicen otpad

Македонија

О2 иницијатива: Зошто граѓаните, а не фирмата, ја пријавиле токсичната хемикалија во „Охис“?

А1он
Граѓанската иницијатива за чист воздух „О2“ на социјалните мрежи излезе со реакција по повод денешниот инцидент во „Охис“, кога се излеаја 6 тони вода во