tetovo

Македонија

ВМРО-НП Тетово: СДСМ и ВМРО-ДПМНЕ да настапат со заеднички кандидат за градоначалник

А1он
ВМРО – ДПМНЕ и СДСМ да ги надминат своите разлики и несогласувања и на локалните избори следната година во Тетово да настапат со заеднички кандидат