strumica

Македонија

Заев: Струмица единствена општина со позитивен ребаланс на буџетот за 32,33 проценти

А1он
На денешната педесет и осма седница, Советот на општина Струмица донесе одлука за измена и дополнување на буџетот на општината за 2012 година. Со одлуката,