strumica

Македонија

Заев: Струмица единствена општина со позитивен ребаланс на буџетот за 32,33 проценти

А1он
На денешната педесет и осма седница, Советот на општина Струмица донесе одлука за измена и дополнување на буџетот на општината за 2012 година. Со одлуката,
Македонија

(ВИДЕО) Заев: Недоделувањето на касарната на Струмица е непринципиелна и злобна

А1он
Градоначалникот на Струмица, Зоран Заев на прес конференција реагира, зошто од 10-те општини, само општина Струмица, не ја доби во владение старата касарна. Владата донесе