stab

Македонија

Парламентарна делегација во посета на Штабот на НАТО

На покана на Секретаријатот на Патламентарното собрание на НАТО, на денеска и утре во Брисел, Кралството Белгија, Делегација од Собранието на Република Македонија ќе оствари