spiro ristovski

Македонија

СДСМ: Спиро Ристовски да објасни како родителите со плата помала од 10.000 денари да обезбедат 9.000 по ученик?

А1он
Залудно ВМРО-ДПМНЕ на Никола Груевски и министерот-лажго Спиро Ристовски се фалат дека вовеле „концепт на бесплатно образование“, кога трошоците за почеток на учебната година за