sdsm bombi

Македонија

СЈО ќе биде инкорпорирано во ОЈО и надлежно за висок профил на корупција и криминал

А1он
Специјалното јавно обвинителство (СЈО) во идина да биде дел од Основното јавно обвинителство, но автономно и задолжено да гони висок профил на корупција и криминал
Македонија

Политичките пазарења ги стивнаа бомбите на СЈО

А1он
Беше 9 февруари 2015 година кога одекна првата бомба на тогашната опозициска СДСМ. Прес-конференцијата на тогашниот опозициски лидер Зоран Заев ја започна со зборовите: „Целта
Македонија

Избришани дел од „бомбите“ од Јутјуб каналот на СДСМ

А1он
Седумнаесет „бомби“ досега се избришани од официјалниот Јутјуб канал на СДСМ, а во најголемиот дел од нив според СДСМ се слуша гласот на екс премиерот