rke

Економија

Дизелот поскапува за четири денари, цената на бензинот останува иста

А1он
Регулаторната комисија за енергетика и водни услуги на Република Северна Македонија донесе Одлука со која се врши зголемување на малопродажните цени на нафтените деривати во
Економија

Екстра лесното масло за домаќинство поскапува за два денари, цените на бензинот и дизелот остануваат исти

А1он
Регулаторната комисија за енергетика и водни услуги на Република Северна Македонија донесе Одлука со која се врши зголемување на малопродажните цени на нафтените деривати во
Економија

Дизелот поевтинува за шест денари, бензинот за пет

А1он
Регулаторната комисија за енергетика и водни услуги на Република Северна Македонија донесе Одлука со која се врши намалување на малопродажните цени на нафтените деривати во
Економија

Дизелот поевтинува три денари, цената на бензинот останува иста

А1он
Регулаторната комисија за енергетика и водни услуги на Република Северна Македонија донесе Одлука со која се врши намалување на малопродажните цени на нафтените деривати во
Економија

Нема промена на цената на дериватите, откако два дена по ред се покачуваше цената

По два дена покачување на цените на нафтените деривати, денеска Регулаторна комисија нема ниту да прави корекција. За предложените законски измени кои се во собраниска
Економија

Дизелот од полноќ поскапува за 3 денари, цената на бензинот останува иста

А1он
Регулаторната комисија за енергетика и водни услуги ја информира јавноста дека се исполнети предусловите за корекција на цената на поголем дел од нафтените деривати поради
Економија

Ново покачување од полноќ, бензинот поскапува за 3,5 денари, а дизелот за 8,5 денари

А1он
Регулаторната комисија за енергетика и водни услуги ја информира јавноста дека цените на сите нафтени деривати на светските берзи во споредба со претходната пресметка бележат
Економија

Бислимоски теши, ама ни сам не знае дали резервите на нафтените компании се полни

Наместо одговори на прашања што треба да покажат дали си ја вршат работата за која се платени, претседателот на Регулаторната комисија, Марко Бислимоски, се расправа