ридван ибраими

Македонија

Се уште не е идентификуван напаѓачот врз градоначалникот на Арачиново, трет напад врз него за година и пол

Орце Костов
Се уште не е идентификуван напаѓачот со автоматска пушка пукаше во градоначалникот на Арачиново и кој рани две лица среде бел ден. Во нападот се
Македонија

Градоначалникот Ибраими се пофали дека арачиновци плаќаат данок: Општината веќе не е „црна овца“

Александар Тодески
Општина Арачиново повеќе не е „црна овца“, наплатата на данок е зголемена за 422 отсто годинава во споредба со минатата, се пофали градоначалникот на Арачиново,