rade stekli

Македонија

ВИДЕО: Лице во бел блузон пука кон Раде Штекли и неговиот пријател и бега со трчање

Александар Тодески
До редакцијата на А1он пристигна видеото во кое се гледа како било пукано кон Раде Штекли и неговиот пријател. Како што веќе објавивме, двајцата биле