stekli

Македонија

Штекли се пофали со раните од куршуми, напиша „Бог ги сака храбрите“ – напаѓачите се уште не се најдени

Анита Петровска Рајковиќ
Два пати ја избегна смртта кога пукаа директно во него, а сега контраверзниот Раде Трајковски Штекли објави фото на Инстаграм прикажувајќи ги раните од куршуми.
Македонија

Баран со потерница, познат криминалец, пукање среде бел ден во трговски – кој сака да го убие Раде Штекли

Анита Петровска Рајковиќ
Пукотници и криминални пресметки среде бел ден и тоа во фреквентен трговски центар ја загрижува јавноста. Посебно што и двете пукања се поврзани со едно