baron grupa

Македонија

Баран со потерница, познат криминалец, пукање среде бел ден во трговски – кој сака да го убие Раде Штекли

Анита Петровска Рајковиќ
Пукотници и криминални пресметки среде бел ден и тоа во фреквентен трговски центар ја загрижува јавноста. Посебно што и двете пукања се поврзани со едно