povreden rabotnik

Македонија

Уште еден работник тешко повреден на скопско градилиште

А1он
25-годишен градежен работник од Скопје бил тешко повреден на објект во изградба во главниот град, соопшти полицијата. „На 11.05.2021 во 15.30 часот во СВР Скопје
Македонија

Работник тешко повреден на депонијата Дрисла

А1он
45-годишен работник од скопско комунално претпријатие бил тешко повреден вчера на своето работно место на депонијата Дрисла, соопшти полицијата. „На 10.05.2021 во 11.45 часот било