piperki

Македонија

Во Хрватска кај пиперки увезени од Северна Македонија откриен токсичен пестицид

А1он
Забранет пестицид е откриен кај пиперки од Северна Македонија кои биле увезени во Хрватска, пренесуваат хрватските медиуми. -Во пиперките од Северна Македонија откриени се остатоци