panco minov

Македонија

Минов: Присуството во Собрание не значи дека сум ја напуштил коалицијата „За подобра Македонија“

А1он
Пратеникот Панчo Минов од ГРОМ демантира дека ја напуштил коалицијата „За подобра Македонија“. „Пратеникот си ја врши работата за што е избран. Неговото место е