nasilstvo

Македонија

Семејното насилство – нова растечка ставка во извештајот на СВР-Гевгелија

А1он
Командирот на Полициската станица по општа надлежност од Гевгелија, Илија Делев, при образложувањето на Извештајот за јавната безбедност и безбедноста на сообраќајот за подрачјето на