nacionalni sumi

Македонија

Синдикат на работници од шумарство: Пожарите го потврдија значењето на „Национални шуми“ и на вработените

А1он
Синдикатот на работниците од шумарството, дрвната индустрија и енергетика денеска преку соопштение изрази огромна благодарност до вработените и членовите на Синдикатот во ЈП „Национални шуми“
Македонија

Од утре делумна забрана за движење во шумите

А1он
Јавното претпријатие „Национални шуми“, со оглед на зголемената опасност од појава на шумски пожари на отворен простор како резултат на зголемените температури, воведува делумна забрана
Македонија

Вработени во „Национални шуми“ останаа без здравствено осигурување, не примиле плата за февруари

Вработени од ЈП  „Национални шуми“ останаа без здравствено осигурување. На социјалните мрежи тие објавија документ на кој се гледа дека вработен во оваа јавно претпријатие