muzicari

Македонија

(ВИДЕО) Протест на музичарите и угостителите: Доведени сме до финансиски колапс, и ние имаме деца за хранење

Габриела Димковиќ-Мишевска
Со импровизиран ноќен клуб пред Владата, а под мотото „Протестирам против уништувањето на ноќните клубови“ музичарите, угостителите, диџеите и останати засегнати од оваа индустрија излегоа