madzir maalo

Македонија

ВИДЕО: Пуштена во употреба реконструираната улица “Ѓуро Ѓоновиќ“ во Маџир Маало

А1он
Придружуван од советниците во Советот на општина Центар и жителите на населбата Маџир Маало, градоначалникот на општина Центар, Саша Богдановиќ, ја пушти во употреба потполно