kombe

Македонија

(ВИДЕО) Комбе полно со мигранти бегајќи од полицијата пропадна во канал во Велес

Орце Костов
Комбе преполно со мигранти бегајќи од полицијата тргнало во спротивен правец на една од главните улици во Велес и пропаднало во ископан канал. Настанот се