kombinja

Економија

По објавата на „А1он“: Превозниците кои плаќаа казни за лиценца која не постои повикани на средби во економија и транспорт и врски

Орце Костов
По сторијата на „Аон“ за комбињата со кои се врши превоз на патници дека при секое напуштање на или влегување во земјава добиваат казни од
Економија

„Се тресеме на граница како најголеми криминалци“: Државата казнува превозници за лиценца која ја нема во закон

Орце Костов
На комбињата со кои се врши превоз на патници при секое напуштање на земјава или влегување во земјава на македонските гранични премини, службите им бараат