kolektorski sistem

Македонија

Спасовски: Реконструкцијата на колекторот ќе биде завршена во предвидениот рок

А1он
Работите за санација и реконструкција на колекторскиот систем долж крајбрежјето на Охридското Езеро што започнаа во декември минатата година се одвиваат според планот и уште
Македонија

(ВИДЕО) Заев: Се санира колекторскиот систем во Охридско-струшкиот регион

А1он
После неполна година подготовки и барање најдобри решенија и финансиски средства за реализација, почнаа работите на санација на колекторскиот систем во охридско-струшкиот регион за прочистување