jankulovski

Македонија

Јанкуловски: Гласање на Законот за јазици без разгледување на амандманите на опозицијата е погазување на демократијата

А1он
„Партијата на обединети демократи на Македонија – ПОДЕМ ги повикува пратениците во Собранието на Република Македонија, да внимаваат кога се во прашање закони кој се
Македонија

Јанкуловски: Условите на пазарот на труд се бескомпромисни, затоа одлуката за студирање на УКИМ е правилна

А1он
Препознатливиот индекс на УКИМ е стартна позиција на вашите идни професионални успеси. Се определивте да студирате на Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ за да добиете
Македонија

Извинување од ректорот Јанкуловски, доделувањето на наградите ќе се одржи во друг термин

А1он
„На 23 јуни во 12:00 часот беше закажана 219. седница на Ректорската управа на Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје со претходно утврден дневен
Македонија

Асистентите и научните соработници со писмо до Јанкуловски: Ивановски да биде избран за декан

А1он
Дваесет и четворица научни соработници и асистенти од Стоматолошкиот факултет во Скопје упатија писмо до ректорот проф. д-р Никола Јанкуловски со кое бараат да се