hipodrom

Македонија

Возачите минуваат на среќа: 26 дена нема сигнализација на најфрекфентниот железничкиот премин во Хиподром

Орце Костов
Сигнализацијата на пругата на патниот правец од населбата Хиподром кон Трубарево не е во функција речиси еден месец поради сообраќајна несреќа, а возачите на патничките
Македонија

Пренасочен сообраќајот кај клучката Хиподром, се врши увид во сообраќајка

А1он
Сообраќајот на автопатот Велес – Скопје и Куманово – Скопје кај клучката Хиподром се пренасочува кон обиколницата. Причина за пренасочувањети е вршење увид на сообраќајна
Македонија

Почна втора фаза од изградбата на инфраструктурата на две улици во Хиподром

А1он
Во општина Гази Баба почна втората фаза од изградбата на инфраструктурата на улица Никола Киров Мајски и улицата 5 во населбата Хиподром. Почетокот на изградбата