gragjanski sud

Македонија

(ВИДЕО) „Нашата работа е за јавноста, не за пред колегите“: Новинарите на протест пред Граѓански суд

Орце Костов
„Нашата работа е за јавноста, а не за пред колегите“, „Ми се објавува ми се плаче“,„Не сме џубокс, ние сме новинари“, беа некои од пораките
Македонија

Судијата Авдија кој беше снимен со љубовницата во просториите на Граѓанскиот суд единствен кандидат за претседател на судот

Александар Тодески
Судијата Бесник Авдија е единствениот кандидат за Претседател на Граѓанскиот суд Скопје за кого утре треба да расправа Судскиот совет. Авдија е судијата за кого