besnik avdija

Uncategorized

Судскиот совет го избра Бесник Авдија за претседател на Основен граѓански суд Скопје

А1он
Судскиот совет на Република Северна Македонија денеска ја одржа 463. Седница на која беа разгледани повеќе точки, меѓу кои и точката за избор на нови
Македонија

Претставка дека судијата Авдија користел простории на граѓанскиот суд со љубовницата имало и пред четири години

Александар Тодески
На 20 октомври до Судскиот совет пристигнала претставката за судијата Бесник Авдија, во која е обвинет дека ги користел просториите на Граѓанскиот суд Скопје за
Македонија

Судијата Авдија кој беше снимен со љубовницата во просториите на Граѓанскиот суд единствен кандидат за претседател на судот

Александар Тодески
Судијата Бесник Авдија е единствениот кандидат за Претседател на Граѓанскиот суд Скопје за кого утре треба да расправа Судскиот совет. Авдија е судијата за кого