gevgelija

Македонија

Почна реализацијата на проектот „Превенција од илегална миграција“

А1он
Во гевгелиската гимназија „Јосиф Јосифовски“ денеска почнаа активностите од проектот „Превенција од илегална миграција“, што го реализира Регионалниот центар за гранични работи Југ од Кавадарци