filip temelkovski

Видео Македонија

ВИДЕО: Темелковски признава дека во Расадник ќе има стотина нови згради, но и зеленило

Мери Јордановска
Сите државни парцели во расадникот во Кисела Вода се исчистени од згради, а останатите парцели се во приватна сопственост, вели градоначалникот на Кисела Вода Филип
Македонија

ФЗНХ и Општина Кисела Вода потпишаа Меморандум за соработка

Активна соработка за унапредување на деловното опкружување, благосостојба и просперитет, со приоритет на спроведување на иновативно креативната платформа „Градиме здрава, зелена и безбедна иднина –