evropa 92 pecatnica

Македонија

Државата издвои 16 милиони евра за учебници, а некои од нив ќе стигнат за Нова Година

Орце Костов
Министерството за образование и наука склучи договори во вредност од 16 милиони евра за новите учебници за оваа и за следната училишна година, но учениците
Македонија

Пасошот и имотот на газдата на печатницата „Европа 92“ назад – бараат адвокатите по одлуката на Врховен за СЈО

А1он
Адвокатот на осомничениот директор на печаницата „Европа 92“ од Кочани, Ратко Димитровски во истрагата „Поштенска банка“ за „А1он“ потврди дека поднел барање до кривичниот суд