biro za razvoj

Македонија

Државата издвои 16 милиони евра за учебници, а некои од нив ќе стигнат за Нова Година

Орце Костов
Министерството за образование и наука склучи договори во вредност од 16 милиони евра за новите учебници за оваа и за следната училишна година, но учениците