dupka

Македонија

Граѓаните повикуваат Водовод помеѓу два митинзи да најде време и да ја поправи дупката која ја оставиле

А1он
Два месеца стои отворена и необезбедена дупка на улицата Ванчо Мицков во Карпош откако ЈП Водовод и канализација по еден месец молење од страна на