jp vodovot i kanalizacija

Македонија

ВИДЕО: Директорот на ЈП Водовод и канализација со несоодветна диплома бркал вработени по етничка и партиска основа

А1он
Александар Атанасов до ден денешен ја обавува функцијата директор на ЈП Водовод и канализација – Скопје со несоодветна диплома за што поседуваме документи потпишани од
Македонија

Граѓаните повикуваат Водовод помеѓу два митинзи да најде време и да ја поправи дупката која ја оставиле

А1он
Два месеца стои отворена и необезбедена дупка на улицата Ванчо Мицков во Карпош откако ЈП Водовод и канализација по еден месец молење од страна на