divogradbi

Економија

Јанакиески: Легализација на најмалку 100.000 дивоградби до крајот на годината

А1он
Легализација на над 100.000 дивоградби до крајот на годинава, очекува министерот за транспорт и врски Миле Јанакиески. Заедно со градоначалниците на Град Скопје и на