crno more

Свет

Воениот брод на САД останува во Црно Море и покрај критиките на Москва

А1он
САД ќе го одржат своето присуство во Црно Море и покрај предупредувањата од Русија дека американскиот воен брод што патролира во областа ја загрозува регионалната