bez struja

Македонија

Повеќе делови од Скопје и околината утре без струја, ќе нема вода во дел од Кисела Вода

А1он
Заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, во текот на утрешниот ден без електрична енергија ќе останат корисници од неколку скопски општини. -Од 07:20 до
Македонија

Утре без струја ќе бидат делови од Аеродром, Кисела Вода и Сопиште

А1он
Поради технички зафати во електро-системот, без електрична енергија утре ќе останат дел од општините Кисела Вода, Сопиште и Аеродром, информираат од ЕВН. Во период од
Македонија

Паднато дрво предизвика спој на трафостаница во Железара

А1он
Паднато дрво предизвикало спој во трафостаница на ЕВН во скопската населба Железара. Екипи на ЕВН работат на теренот на отстранување на дефектот. Повик за инервенција
Македонија

Без струја утре делови од општините Ѓорче Петров и Кисела Вода

А1он
Заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа утре без електрична енергија ќе останат дел од корисниците од општините Ѓорче Петров и Кисела Вода, соопштуваат од
Македонија

Без струја утре делови од општините Чучер Сандево, Кисела Вода, Карпош и Сопиште

А1он
Заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, утре без електрична енергија ќе останат корисници од неколку делови од општините Чучер Сандево, Кисела Вода, Карпош и
Македонија

Утре без струја делови од скопските општини Карпош, Сарај и Центар

А1он
Поради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа утре без струја ќе останат дел од корисниците од општините Карпош и Сарај. Како што информираат од РЦУК