anima mundi

Македонија

„Анима Мунди“ и општина Куманово заедно за квалитетна животна средина

А1он
Здружението за заштита на животни „Анима Мунди“ потпиша Меморандум за соработка со општина Куманово. Со Меморандумот ќе се спроведе проектот во доменот на комуналната зоохигиена,