amerikanski sluzbenik

Свет

Службеник во Амбасадата на САД во Москва носел бомба на аеродром

А1он
Службеник во американската Амбасада во Москва денеска се обидел да влезе во аеродромот Шереметјево носејќи бомба со осигурувач во багажот, но без експлозив. – Аеродромскиот