Aleksandar Veliki

Видео Македонија

ВИДЕО: Александар Велики, Олимпија и Филип Втори добија ознаки од грчката историја

Галена Николовска-Ризвановиќ
Tројазични табли на кои пишува дека споменикот е во чест на историска фигура која припаѓа на античката хеленска историја и светското културно наследство, осамнаа денес
Македонија

„ТАВ Македонија“ за промената на името на аеродромот: Ќе постапиме како што вели Владата

А1он
„Го следиме развојот на настаните и ќе постапиме согласно со инструкциите добиени од Владата“. Ова е краткиот одговор кој за „Макфакс“ го дадоа од „ТАВ
Македонија

Два авиони удриле во јато птици на „Александар Велики“

А1он
Јато птици удриле во два авиони и го попречиле движењето на два авиони во текот на вчерашниот ден. Воздухопловот на „Визер“ чија  релација била  Лондон