a1 televizija

Македонија

Поранешни новинари од А1 телевизија сведочеа за аферата „Списоци“ од 2011 на судењето за „Титаник“

А1он
Младен Чадиковски, како главен и одговорен уредник на Телевизија А1 во 2011 година некое време пред изборите добил списоци со имиња на луѓе, (дел од
Македонија

Објавени две „бомби“ за затворањето на А1 ТВ: Се е во тефтерчето од Горде, ќе дојде време за пари

А1он
На Јутјуб канал со име Fenix-A1 се објавени се две нови снимки од разговори од како што е наведено поранешни функционери кои објавувачот ги насловил
Македонија

Упадот во А1 телевизија бил клучен да се извадат и предадат прислушуваните разговори

А1он
Главен момент кој го убедил Звонко Костовски дека мора да се извадат телефонските разговори е настанот кога со полиција се направи упад во телевизијата А1.