112

Македонија

Голем број повици на 112 во последното деноноќие, полицијата „најбарана“

А1он
Од 1.894 повици на Единствениот број за итни случаи 112 во Центарот за управување со кризи, во последното деноноќие „реални“ повици биле 43,92%, а 56,08%