ВИДЕО: Макрадули во 2013 покажуваше фотографии од загадено Скопје, денес се жали дека со популизам не се чисти воздухот

Би можело да ве интересира

Истражување: загадениот воздух во просек го скратува животот на секој човек на планетата за две години

А1он

ИРГ за справување со загадување: За успешно вклопување на сите политики, неопходно креирање на автохтон македонски зелен договор

А1он

Макрадули: Борбата против вирусот и заштитата на планетата мора да биде заедничка

А1он

Макрадули: Се анализираат примероци од камионите запрени на „Богородица“, отпадот останува на царински терминал

Драган Поповски

ВИДЕО: Загадувањето ми ги исели децата, вели граѓанин, Макрадули ветува дека до 2024 ќе го решат проблемот

А1он

Омбудсманот почна постапка за контрола на српското Министерство за екологија заради загаденоста на воздухот