Извлечени 15-те добитници од 7- коло месечни награди преку MojДДВ #МојаНаграда

Од:

Извлечени се 15-те добитници на месечните награди од по 20.000 илјади денари преку наградната игра МојДДВ #МојаНаграда, на јавно извлекување што се одржа во саботата вечер, соопштија од Министерството за финансии.

Станува збор за Павлинка Николова од Штип, Милна Робева од Скопје, Дејанчо Малинов од Пробиштип, Мерсиме Бајрами од Скопје, Доне Чамевски од Кавадарци, Милена Чалмова од Битола, Гордана Каневче од Битола, Трајче Панов од Струмица, Дарко Кољозов од Скопје, Богдан Душановски од Куманово, Марина Бојковска од Битола, Виолета Кљанкова од Струмица, Љиљана Крстова од Кочани, Даниела Мишевска од Скопје и Анета Лазареска од Кичево.

Имињата на добитниците се објавени и на веб-страницата на Државна лотарија на следниот линк: https://www.loto.mk/MojaNagradaRezultati .

Би можело да ве интересира

Со „Мој ДДВ“ за четири години кај граѓаните се вратени 6.6 милијарди денари или 107, 5 милиони евра

Бесими: Нема замрзнување на платите, работиме на системско и одржливо решение за раст на платите во јавниот сектор

Горан Наумовски

Бесими: Целосна интеграција во ЕУ значи реформи, решавање предизвици и долгорочна стабилност во регионот

Горан Наумовски

Бесими: Нема експропријација на дивоградби, законски измени заради забрзана динамика и пониски трошоци за реализација на проектите

Ана Ололовска

УЈП: Апликацијата МојДДВ е прилагодена на повисокиот лимит по корисник

Катерина Ѓуровски

Со одлука на пратениците, граѓаните ќе може да заработат плус 300 денари од скенирање сметки

Орце Костов