Видео

Најнови видео вести – Македонија – Балкан – Свет

Видео Македонија

(ВИДЕО) Отпор: Како се „нафатираа“ вечните студенти на ВМРО-ДПМНЕ?

А1он
Пред Антикорупциска комисија, здружената опозиција праша како вечните студенти од ВМРО-ДПМНЕ купиле станови, земјиште во Македонија и странство, гаражи, мерцедеси, како стекнаа акции и од
Видео Македонија

(ВИДЕО) Отпор: И министри и пратеници со солиден имот

А1он
Денеска пред Антикорупциската комисија, опозицијата посочи што како имот стекнале дел од министрите и пратениците. Од видеото каков е имотниот лист на Јанкуловска, Јанакиевски и
Видео Македонија

(ВИДЕО) Отпор: Kуќи, земјиште, возила на контото на Бонева и Китановски

А1он
Пратеничката фотелја за дел од пратениците била исплатлива. Силвана Бонева, координатор и Илија Китановски, заменик координатор, посочи опозицијата, се стекнале со станови,куќи, земјиште, возила, и
Видео

(ВИДЕО) Црвенковски: Слободата и демократијата немаат етничка боја

А1он
[staff name=”Емир Латифовиќ” position=”Автор”][/staff] На Македонија и се потребни предвремени парламентарни демократски избори, изјави лидерот на СДСМ Бранко Црвенковски на граѓанскиот парламент кој вечерва се