Македонија

Последни, најнови вести и видеа од Македонија – Политика – Економија

Македонија

Регионалниот развој – предуслов за интеграција на Македонија во ЕУ

А1он
Правната основа за водење политика за рамномерен регионален развој произлегува од Уставот на Република Македонија, член 57, според кој „Републиката го поттикнува економскиот напредок и
Македонија

Бременоста стана луксуз

А1он
Педесет евра – толку чини лабараториското испитување на гинеколошките бактерии и брисеви со сини картони со новото пресметување на партиципација. Поради прескапата доплата се повеќе