Економија

Економија – Вести – Македонија – Свет – Балкан | А1он

Економија

СДСМ Битола: Протести пред опозицијата се како од времето на Хитлер

А1он
„Вчера Никола Груевски присуствуваше на циркуска претстава во Скопје. – Меѓутоа згреши – требаше да дојде да го гледа циркузот што го приреди тој, Владимир
Економија

ВИДЕО: Протести против продажбата на ЕСМ, дел од граѓаните не знаеа поради што протестираат

А1он
Граѓанската иницијатива „Изгор – приватизација“ протестираше пред зградата на ЕВН, поради продажбата на ЕСМ од страна на минатата влада, поради што „сега се плаќале изгор