zoran karadzovski

Видео Македонија

ВИДЕО: Антикорупциска отвори предмет за паушалите на Штерјев, Вангеловски и Караџовски

Васко Маглешов
Антикорупциската комисија по соптвена иницијатива, ќе утврдува дали експретседателот на Судскиот совет, Зоран Караџовски, првиот човек на Врховниот суд Јово Вангеловски, како членови по функција
Македонија

Претседателот на Судскиот совет Зоран Караџовски бара да се повлече текст од А1он

А1он
Зоран Караџовски, од позиција на претседател на Судскиот совет, бара од А1он да повлече текст во спротивно ќе поднел тужба во судот. Тој обвини дека